چادرهای آوارگان فلسطینی، مهم‌ترین بانک اهداف جنگنده‌های صهیونیستی

هدف قرار گرفتن مجدد چادرهای آوارگان فلسطینی و تداوم تخریب خانه ها در رفح واقع در جنوب نوار غزه از جدیدترین اخبار میدانی مربوط به این باریکه است.

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که شب گذشته مناطق مختلف نوار غزه شاهد حملات زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی بوده است به طوری که بمباران یک خانه در منطقه التحلیه واقع در جنوب خان یونس چندین شهید و زخمی برجای گذاشت.

بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی نزدیک دانشکده الرباط در غرب شهر خان یونس نیز چند شهید و زخمی به دنبال داشته است.

همچنین گزارش شده که حملات پهپادی رژیم صهیونیستی علیه چادرهای آوارگان در شمال غرب المواصی چند شهید و زخمی برجای گذاشته است. این چندمین بار است که رژیم صهیونیستی از زمان آغاز مجدد تجاوز به نوار غزه محل‌های اقامت آوارگان فلسطینی را به آتش می‌کشد.

علاوه بر حملات هوایی، توپخانه رژیم صهیونیستی نیز مناطق غربی بیت لاهیا در شمال نوار غزه را زیر آتش گرفت.

تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها در شمال رفح واقع در جنوب این باریکه نیز همچنان ادامه دارد.


 

امضای ۴ طومار ضد جنگ جدید در سرزمین‌های اشغالی؛ تشدید بحران صهیونیست‌ها

وبگاه صهیونیستی واللا در گزارشی نوشت که صدها نفر از نظامیان ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی که در یگان‌های امنیت سایبری شاغل هستند، با امضای طوماری از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم خواستند که جنگ را متوقف کرده و اسرای اسرائیلی را آزاد نماید.

در دو طومار که به همین مناسبت خطاب به نتانیاهو و از سوی صدها تن از نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی امضا شده، آمده است که نتانیاهو علیه دستگاه‌های اعمال قانون در سرزمین‌های اشغالی تحریک می‌کند و امنیت آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

واللا می‌افزاید که امضا کنندگان این طومارها، عناصر یگان سایبری هجومی و عملیات ویژه در ارتش رژیم صهیونیستی هستند.

به نوشته واللا از سوی دیگر ۳ هزار نفر از فعالان آموزشی در سرزمین‌های اشغالی توماری را امضا کرده و خواستار توقف جنگ و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از طریق تبادل شده‌اند.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد که ۳۵۰۰ نفر از فعالان آکادمی‌های سرزمین‌های اشغالی خواستار آزادی اسرای اسرائیلی ولو به قیمت توقف فوری جنگ شدند. در این طومار آمده است که استمرار جنگ در راستای خدمت به منافع سیاسی و شخصی صورت می‌گیرد و ادامه این روند به مرگ اسرای اسرائیلی و نظامیان این رژیم منجر خواهد شد.

این طومار توافق را تنها راه تضمین بازگشت اسرای اسرائیلی دانسته است.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت همچنین اعلام کرد که ۲۰۰ نفر از خانواده‌های اسرای اسرائیلی و فعالان عرصه سیاسی این رژیم با انتشار نامه‌ای خواستار حمایت از نظامیان و خلبانانی شدند که طومارهای ضد جنگ را امضا کرده و به همین علت از شغل خود برکنار شده‌اند.

این نامه تاکید کرده است که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی جان اسرای اسرائیلی را به خطر انداخته و تاکنون باعث کشته شدن ۴۱ نفر از آنها شده است.

این نامه می‌افزاید که نتانیاهو عمداً در روند اجرایی شدن پیشنهاد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مانع تراشی کرده و جان ۵۹ اسیر اسرائیلی را به خطر می‌اندازد. نتانیاهو باید برای بازگرداندن تمامی اسرا، طرح ترامپ را به صورت کامل اجرا کند.

این نامه با اشاره به اینکه استمرار عملیات نظامی در غزه جان نظامیان اسرائیل را نیز به خطر می‌اندازد، تصریح کرد که ادامه این عملیات ضرورتی ندارد و تنها مبتنی بر تصمیم‌گیری‌های سیاسی صورت گرفته است.

یدیعوت افزود که ۲۰۰ تن از نظامیان کنونی و سابق نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی نیز با امضای طوماری خواستار بازگرداندن اسرای اسرائیلی ولو به قیمت توقف جنگ در غزه شده‌اند.

روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد که ده‌ها تن از سفرای سابق و مسئولان برجسته سابق وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با امضای یک طومار خواهان آزاد سازی تمام اسرای صهیونیست در غزه شدند. آنها تاکید کردند که از سر گیری جنگ علیه غزه باعث آزادی هیچ اسیر صهیونیستی نشده است. آنها باید آزاد شوند حتی اگر به قیمت توقف جنگ تمام شود.

روز گذشته شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی جلسه‌ای اضطراری برگزار کرده تا بحران ناشی از طومار اعتراضی نیروهای ذخیره را کنترل کند. این شبکه عبری زبان گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی به ابعاد خطرناک شکاف‌های داخلی و احتمال گسترش نافرمانی در میان نظامیان پیشین و ذخیره کاملاً آگاه است.

ده‌ها خلبان نیروی هوایی ارتش صهیونیستی شامل نیروهای فعال و ذخیره ۲۰ فروردین ماه سال جاری تهدید کردند در صورت عدم بازگشت اسرا از خدمت سر باز خواهند زد.

امضای ۴ طومار ضد جنگ جدید در سرزمین‌های اشغالی


«بحران طوماری» در اراضی اشغالی تشدید شد

 روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد که ده‌ها تن از سفرای سابق و مسئولان برجسته سابق وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با امضای یک طومار خواهان آزاد سازی تمام اسرای صهیونیست در غزه شدند.

آنها تاکید کردند که از سر گیری جنگ علیه غزه باعث آزادی هیچ اسیر صهیونیستی نشده است. آنها باید آزاد شوند حتی اگر به قیمت توقف جنگ تمام شود.

روز گذشته شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی جلسه‌ای اضطراری برگزار کرده تا بحران ناشی از طومار اعتراضی نیروهای ذخیره را کنترل کند.

این شبکه عبری زبان گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی به ابعاد خطرناک شکاف‌های داخلی و احتمال گسترش نافرمانی در میان نظامیان پیشین و ذخیره کاملاً آگاه است.

ارتش این رژیم اذعان کرد که حدود ۱۵۰ تن از کهنه سربازان تیپ گولانی نیز به این طومار اعتراضی برای پایان جنگ غزه پیوسته‌اند.

ده‌ها خلبان نیروی هوایی ارتش صهیونیستی شامل نیروهای فعال و ذخیره ۲۰ فروردین ماه سال جاری تهدید کردند در صورت عدم بازگشت اسرا از خدمت سر باز خواهند زد.

«بحران طوماری» در اراضی اشغالی تشدید شد


ای‌بی‌سی: اسرائیل طی ۳ روز یک روستای غزه را کاملا محو کرد

 شبکه تلویزیونی «abc » آمریکا با تحلیل تصاویر ماهواره‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی روزهای ۲۹ تا ۳۱ مارس گذشته و در طول سه روز یک روستا در غزه را کاملاً با خاک یکسان کرده است.

بر اساس این گزارش روستای ام النصر واقع در شمال غزه در این ۳ روز هدف حملات گسترده رژیم صهیونیستی قرار گرفته و به صورت کامل از بین رفت.

چندی پیش دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه اعلام کرد که استان رفح واقع در جنوب نوار غزه در نتیجه نسل‌کُشی توسط رژیم صهیونیستی، با فاجعه انسانی فراگیر مواجه است. در این بیانیه آمده بود که رژیم اشغالگر بیش از ۹۰ درصد از خانه‌ها در استان رفح و ۸۵ درصد از زیرساخت‌های آن را به طور کامل تخریب کرده است.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسرای صهیونیست نرسید.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

ای‌بی‌سی: اسرائیل طی ۳ روز یک روستای غزه را کاملا محو کرد 


نگرانی سازمان ملل نسبت به بمباران بیمارستان نوار غزه

«استفان دوجاریک»، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد، در واکنش به تحولات اخیر غزه اعلام کرد که آنتونیو گوترش، دبیرکل این سازمان هشدار داد: بیش از هفت هفته از ممانعت تل آویو از ورود کمک‌های بشردوستانه و اقلام اساسی به نوار غزه می‌گذرد.

به گفته دوجاریک، گوترش همچنین نسبت به بمباران بیمارستان الاهلی در نوار غزه از سوی نیروهای صهیونیستی به شدت ابراز نگرانی کرده است.

دوجاریک همچنین با اشاره به وخامت اوضاع انسانی در نوار غزه افزود: حدود ۷۰ درصد از جمعیت غزه هم اکنون در معرض دستورهای تخلیه اجباری قرار دارند؛ مسئله‌ای که موجب شده میلیون‌ها فلسطینی بدون هیچ مکان امنی برای پناه گرفتن باقی بمانند.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد که بر اساس قوانین بین‌المللی باید از غیرنظامیان در همه زمان‌ها محافظت شود و احترام به آن‌ها الزامی است.

تصاویر جهت دانلود

تصویر کم حجم
https://mobinonline.ir/?p=64444 کپی