سیاهبازی واشنگتن برای نسلکشی

آمریکاییها مدعیاند که در خصوص کشتار و محاصره ساکنان شمال غزه نگرانند، موضعی که تازه با گذشت سه هفته از آغاز این جنایت بیان میشود.
از 21 روز پیش، ارتش اشغالگر اسرائیل عملیات گستردهای را در شمال نوار غزه آغاز کرده و ساکنان را به تخلیه فوری این منطقه و رفتن به جنوب غزه وادار میکند. در این میان، ورود آب، غذا و دارو به شمال غزه ممنوع شده و کشتار وحشیانهای در جریان است. در این میان طی سه هفته گذشته 770 نفر در شمال غزه به شهادت رسیده و بیش از 1000 نفر زخمی شدهاند، هزاران نفر آواره و دهها نفر ربوده شدهاند، دهها خانه و مرکز اسکان آوارگان نیز با خاک یکسان شده است.مدتهاست که منابع اسرائیلی و غربی از طرحی موسوم به «طرح ژنرالها» برای تخلیه شمال غزه و کوچ اجباری 400 هزار نفر از ساکنان آن به جنوب غزه، در منطقهای به نام «نیتساریم»، خبر میدهند. این طرح در هفتههای اخیر به مرحله اجرا درآمده است. محور (جاده) «نیتساریم» که در فوریه سال گذشته در جنوب شهر غزه ساخته شد، نوار غزه را به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم میکند.چندی پیش، وبگاه میدل ایست آی در گزارشی اعلام کرد که اجرای «طرح ژنرالها» رسماً آغاز شده و ارتش اسرائیل هرکسی را که در شمال غزه باقی بماند، «تروریست» قلمداد کرده و تهدید به کشتن آنها میکند.در حالی که سه هفته روز از کشتار وحشیانه ساکنان شمال غزه میگذرد و این جنایات همچنان ادامه دارد، رسانههای آمریکایی از ابراز نگرانی -و نه محکومیت- مقامات این کشور در خصوص این حجم از کشتار مینویسند.در این راستا کامالا هریس روز گذشته در برنامهای به میزبانی شبکه «سی ان ان»، مرگ هزاران فلسطینی در جنگ غزه را «خلاف وجدان» توصیف کرد.
یکی از رایدهندگان مردد آمریکایی که در برنامه سی ان ان حضور داشت، از هریس پرسید که اگر رئیسجمهور شود، «چه اقدامی میکند تا تضمین شود یک فلسطینی دیگر به واسطه بمبهایی که با دلارهای مالیاتدهندگان آمریکایی تامین میشود، جانش را از دست نخواهد داد؟»هریس نیز بدون هیچ اشارهای به رژیم صهیونیستی تنها به این جمله بسنده کرد که «غیروجدانی است که تعداد زیادی فلسطینی بیگناه جان باختهاند».همچنین آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز که روز سهشنبه به فلسطین اشغالی سفر کرده بود، در دیدار با مقامات اسرائیلی، نگرانی خود را از این طرح ابراز داشته است.شبکه خبری سی ان ان به نقل از یک مقام ارشد دولت آمریکا گزارش داد که بلینکن در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، از او خواسته تا در خصوص «طرح ژنرالها» که به نوعی طرح «کشتار و محاصره غذایی» در غزه نیز شناخته میشود، توضیح دهد.طبق گزارش سی ان ان، نتانیاهو به بلینکن قول داده است که این طرح را به تصویب نخواهد رساند. ادعایی سراسر کذب، چرا که این طرح سه هفته است که در حال اجرا است.روزنامه واشنگتن پست نیز به نقل از منابعی در وزارت خارجه آمریکا نوشت: «واشنگتن به نتانیاهو هشدار داده است که تلاش اسرائیل برای جدا کردن شمال غزه از جنوب آن، تهدیدی جدی علیه ساکنان شمال غزه محسوب میشود».واشنگتن پست همچنین نوشت که نتانیاهو به بلینکن گفته است که سیاست اسرائیل هرگز این نبوده است، اما از بیان موضع رسمی خود در این خصوص خودداری کرده است.
این ادعای نگرانی آمریکا در حالی مطرح میشود که دولت این کشور در سه هفته گذشته هرگز حاضر به محکومیت جنایات ارتش اسرائیل در شمال غزه نشده و همزمان تمامی مهمات و لوجستیک مورد نیاز ارتش اسرائیل برای ادامه کشتار و محاصره را تأمین کرده است.