حجاب،تمایل جنسی را در جامعه بیشتر می‌کند؟

یکی از سوالات و شبهات رایج درباره حجاب این است که می‌گویند “الانسان حريص علي ما منع” يعني اينكه انسان به هر چه او را از آن منع كنند حريص تر مي شود؟ حجاب زن باعث حريص تر شدن مردان جامعه مي گردد و افزايش حرص و طمع مردان نسبت به زنان است كه باعث […]

یکی از سوالات و شبهات رایج درباره حجاب این است که می‌گویند “الانسان حريص علي ما منع” يعني اينكه انسان به هر چه او را از آن منع كنند حريص تر مي شود؟ حجاب زن باعث حريص تر شدن مردان جامعه مي گردد و افزايش حرص و طمع مردان نسبت به زنان است كه باعث بروز جرائم مختلفي از قبيل تجاوز و آزار و اذيت زنان مي گردد. اگر زمانی زن ومرد در پوشش و لباس محدوديتی نداشته باشند و بتوانند هر طور که بخواهند لباس بپوشند و همچنين محدوديت روابط بين آنها  برداشته شود و هر مرد و زن نامحرمی بتوانند آزادانه و حتی بدون نگاه منفی از سوی جامعه با هم رفاقت کنند ، اين روابط و رفاقت ها به تدريج برای زنان و مردان عادی می شود و از حالت هيجانات جنسی آن کاسته خواهد شد. طوری که پس از مدتی، رفاقت و دوستی مردان و زنان با هم، مثل دوستی دو مرد يا دو زن با هم خواهد شد و زن و مرد نامحرم در حالی با هم تعامل و ارتباط خواهند داشت که هيچ قصد و غرض لذت جويی بينشان وجود نداشته باشد. نمونه اش همان چيزي كه اكنون در غرب رايج است و زن و مرد بدون هيچ محدوديتي و با آرامش كامل در كنار هم زندگي مي كنند.

و اما پاسخ:

اين سوال يكي از معروفترين و در عين ساده ترين ايرادهايي است كه مخالفان حجاب بر آن وارد كرده اند. به نظر مي رسد قبل از پرداختن به اين سوال، بايد دو نکته را توجه کنیم. اول اينکه مطرح کنندگان اين مسئله با استناد به کدام شواهد و آمارها اين ادعا را مطرح مي کنند که در جوامع غربي حرص و التهاب جنسي در افراد فروکش کرده و امري عادي تلقي مي شود؟ كافي ست نگاهي گذرا بر آمارهاي منابع رسمي خود آن کشورها بياندازيم تا بطلان اين فرض بر ما آشکار شود که آزادي بي حد و حصر در ميان افراد آن جوامع نه تنها باعث عادي شدن اين امر نشده بلکه باعث افزايش بروز فساد و تجاوزات جنسي در ميان آنها شده است. آمارهاي رسمي زير شاهد اين مدعاست:

_ در آمريكا در هر 60 ثانيه يك نفر مورد تجاوز جنسي قرار مي گيرد(سازمان عفو بين الملل،2018)

_ در سال 2015 بيش از 300 هزار دختر بچه کودک و نوجوان در امريکا مورد آزار جنسي قرار گرفتندکه44درصد آنها نوجوانان بين سنين 12 تا 18 سال هستند(سازمان بهداشت جهاني 2016)

_ بر طبق آمار وزارت دادگستري امريکا هر دو دقيقه يک زن در امريکا مورد تجاوز جنسي قرار مي گيرد، يک زن امريکايي در طول زندگيش، ۲۵ تا ۲۶ درصد احتمال دارد که مورد تجاوز قرار گيرد(۱ از ۴).

_ طبق برآورد اف بي آي (پليس فدرال امريکا) تنها ۳۷% از کساني که مورد تجاوز جنسي قرار مي گيرند، به پليس گزارش مي کنند، و بقيه يا آنرا مسئله شخصي مي دانند، ويا ترجيح مي دهند از ترس حملات انتقامجويانه سکوت کنند.(بعبارت ديگر آمار واقعي سه برابر اين رقم است، يعني هر دو دقيقه ۶ نفر يا هر دقيقه ۳ نفر)

لذا اين فرض اشتباه است که فکر کنيم، اگر زنان بي حجاب باشند، پس از مدتي بي حجابي بصورت عادي در مي آيد، و همه برادروار و خواهروار در کنار هم زندگي مي کنند!!

البته باید تاكيد داشت كه هيچگاه نبايد وضعيت موجود در كشورمان را به عنوان استاندارد شرايط ديني در نظر بگيريم و به اين مسئله حكم كنيم كه نتيجه وضع حجاب و رعايت ضوابط ديني همين شرايط كنوني جامعه ايران خواهد بود چرا كه شرايط موجود به هيچ وجه مطابق با فضاي مطلوب جامعه ديني نست. آنچه كه مد نظر آموزه هاي ديني ماست برقراري تعادل در ارضاي نيازهاي غريزي است به نحوي كه همه نيازها تحت كنترل و مديريت عقل و آموزه هاي ديني در حد مطلوب و طبيعي خود ارضا گردد. چنين شرايطي مستلزم تحقق اولين و مهم ترين دستور ديني مبني بر  امكان ازدواج آسان و بي دردسر در هر شرايطي است. در كشور ما در يك شرايط كاملاً استثنايي از سويي ازدواج و راه هاي مشروع ارضاي نياز جنسي غير قايل دسترسي است و از سوي ديگر فضاي عموي جامعه به صور گوناگون با تحريكات متعدد جنسي روبرو بوده و راه فرو نشاندن آن نيز بسته است. و طبيعي است كه در چنين شرايطي بروز انحرافات اجتماعي امري يقيني خواهد بود. بنابراين در اين ميانه‌ي افراط و تفريط بايد به دنبال راهي معتدل بود.

نکته دومي که در پاسخ به این شبهه باید بر آن تاكيد كرد اين است که بر فرض اينکه ادعاي فوق ثابت شده و کاملا درست باشد و برداشتن حجاب باعث فروکش کردن ميل جنسي در ميان افراد مي شود بطوري که مردان در مقابل عشوه گري هاي زنان هيچ عکس العملي از خودشان بروز نمي دهند. سوال ما اين است که آيا اين اتفاق خوب و پسنديده است يا بد و نامطلوب؟ آيا از بين رفتن اين ميل طبيعي در وجود انسان مطلوب تلقي مي شود؟ سوالم را با ذکر مثالي روشن تر بيان ميکنم. فرض کنید در مقابل شما غذائي قرار گرفته است که مطبوع طبع تان مي باشد. واکنش شما در مقابل اين غذا از دو حالت بيرون نيست. يا آن غذا را با اشتهاي کامل ميخوريد که اين کاملا طبيعي و معمول است. يا اينکه نسبت به آن احساس بي ميلي ميکنيد که يا بيمار هستيد و يا سير مي باشيد به اين معني که قبلا غذا خورده ايد. در مورد اين مسئله هم همينطور است. مردي که در مقابل عشوه هاي زني قرار مي گيرد عکس العمل‌ش از دو حالت بيرون نيست. يا نسبت به آن احساس ميل و کشش دارد که اين امري عادي و طبيعي است و به هيچ وجه هم مذموم نيست چون در وجود هر فرد سالمي اين کشش وجود دارد و يا اينکه نسبت به آن ابراز بي ميلي مي کند(همين اتفاق که به قول مطرح کنندگان سوال، در جوامع غربي رخ داده است)که در اينجا يا آن مرد بيمار است و يا ميل جنسي او اشباع شده است به اين معني که قبلا ميل جنسي او کامل ارضا شده است.

حال سوالي كه به وجود مي آيد اين است که کدام حالت مطلوب است؟ آيا اين اتفاق که مرد بنا به طبيعتي که دارد در مقابل اين پديده عکس العمل نشان دهد امري مذموم به شمار ميرود يا اينکه هيچ عکس العملي از خود نشان ندهد و کاملا عادي باشد؟

اگر از نظر مطرح کنندگان سوال، حالت دوم مطلوب است پس ما بايد اين ميل جنسي را در افراد جامعه به طور کامل ارضا کنيم تا افراد آنقدر از اين ميل سير شده باشند که ديگر در مقابل جذابيت هاي يكديگر بي تفاوت باشند. از آنجا كه ميل انسان به برقراري رابطه جنسي اشباع شدني نيست و جزء غريزه طبيعي وجود او مي باشد اين حالت نه تنها اتفاق نخواهد افتاد بلکه باعث خواهد شد آستانه رضايتمندي آنان بالاتر رفته و نحوه ارضاي اين ميل تغيير حالت دهد و گرايش به همجنس بازي و يا حتي گرايش به حيوانات و اجسام بوجود بيايد. چيزي که در جوامع غربي به وضوح قابل رويت مي باشد و حتي اين امر توسط قوانين آن کشورها به رسميت شناخته مي شود.

كاملا واضح است كه ميل جنسي در انسان ارضا مي شود وليكن اشباع نخواهد شود. كسي كه غذا مي خورد در همان لحظه سير مي شود اما آيا براي هميشه اشباع شده است؟ يا نه كاملا روشن است كه مدتي بعد دوباره گرسنگي به سراغش آمده و او را به سمت غذا سوق دهد؟ در مورد ميل جنسي نيز همينطور است. اين ميل نه تنها به طور كامل اشباع نمي شود بلكه در صورت تكرار بيشتر، تنوع طلب نيز مي گردد و به دنبال آن تغيير شكل خواهد داد.

و حالا اگر حالت اول که کاملا هم طبيعي و معمول است مطلوب باشد بهترين راه اين است که غريزه جنسي در ميان افراد جامعه را کنترل کرده تا در چارچوب معيني ارضا شود که اين امر هم فقط با حاکم شدن روح حجاب در جامعه امکانپذير خواهد شد و باعث ميشود افراد براي ارضا اين ميل طبيعي خود به جاي راه افتادن در خيابان و چشم چراني کردن و ايجاد مزاحمت براي نواميس ديگران، از راه مشروع که همانا ازدواج است دست به ارضاي اين ميل بزنند.

هميشه لزوما اين حديث که “الانسان حريص علي ما منع” جنبه منفي ندارد. هميشه منع کردن افراد براي حريص تر شدن آنها بد نيست. چرا که حريص شدن نسبت به چيزي هميشه همراه با ميل بيشتر و لذت زيادتري همراه است. لذت آب براي يک فرد تشنه قابل مقايسه با لذت همان آب براي يك فرد سيراب نيست. به قول شهيد مطهري “قديم ترها براي جوانها شب زفاف کم از تخت پادشاهي نداشت”. لذا حجاب اگر هم باعث منع شدن افراد از ارضاي ميل جنسي و افزايش التهاب ميشود اما از طرفي هم باعث افزايش نشاط جنسي در ميان افراد ميشود چيزي که در غرب خلاف آن را شاهد هستيم به طوري كه از بين رفتن نشاط جنسي باعث روي آوردن به داروهاي مختلف براي تحريک قواي جنسي افراد شده است. اينگونه است که حجاب باعث افزايش لذت ازدواج و اقبال جوانان به سمت اين موهبت الهي و تبديل شدن اين امر به عنوان يک آرزو براي جوانان ميشود که همانا باعث تحکيم روابط زناشوئي خواهد شد.

تصاویر جهت دانلود

تصویر کم حجم
https://mobinonline.ir/?p=30237 کپی