با دروغگویی بچه‌ها چطور برخورد کنیم؟

همه کودکان گاهی دروغ می‌گویند. این دروغگویی و نداشتن صداقت می‌تواند دلایل متفاوتی داشته باشد. یکی از این دلایل ترس از تنبیه شدن توسط والدین است. وظیفه شما به‌عنوان یک پدر یا مادر این است که به کودک خود احساس امنیت و اعتماد را بدهید تا آنها در مواقع این‌چنینی به‌جای دروغ گفتن بتوانند کاملا […]

همه کودکان گاهی دروغ می‌گویند. این دروغگویی و نداشتن صداقت می‌تواند دلایل متفاوتی داشته باشد.

یکی از این دلایل ترس از تنبیه شدن توسط والدین است. وظیفه شما به‌عنوان یک پدر یا مادر این است که به کودک خود احساس امنیت و اعتماد را بدهید تا آنها در مواقع این‌چنینی به‌جای دروغ گفتن بتوانند کاملا به شما اعتماد کنند و از شما نترسند.

سعی کنید از این رفتار از همان بچگی جلوگیری کنید چرا که با بزرگ‌تر شدن کودکان دروغ‌های‌شان هم می‌تواند بزرگ‌تر شود و دردسرهای عظیمی را هم برای خانواده و هم برای خود کودک به‌وجود آورد.

در سنین ۵ تا ۸ سالگی، کودکان به‌طور معمول بیشتر دروغ می‌گویند، به‌خصوص دروغ‌هایی در رابطه با مدرسه و تکالیف. به‌دلیل فشار و مقررات زیادی که در این سن به کودکان تحمیل می‌شود کودکان ممکن است دروغ بگویند، در نتیجه کودکان برای مقابله با این فشارها به دروغ گفتن روی می‌آورند. خوشبختانه اکثر دروغ‌ها در این سن قابل تشخیص هستند.

سعی کنید با فرزند خود به‌طور صریح رفتار کنید. همچنین زمانی که کودک به‌طور صادقانه با شما صحبت می‌کند او را تشویق کنید و به او بازخورد مثبت بدهید.

از همه مهم‌تر کودکان در این سن بسیار تحت تاثیر قرار می‌گیرند و همه چیز را به‌درستی مشاهده می‌کنند پس بکوشید برای آنها الگوی خوبی باشید.

تصاویر جهت دانلود

تصویر کم حجم
https://mobinonline.ir/?p=22226 کپی