چرا شورشی‌های شام در برابر تجاوزات اسرائیل سکوت کرده‌اند؟

رژیم صهیونیستی بلافاصله در خلاء قدرت مستحکم در دمشق اقدام به تجاوز به بخشی از خاک سوریه و تخریب زیرساخت‌های نظامی و تحقیقاتی این کشور کرد؛ اما در این میان نیروهای شورشی شام کجا هستند؟
پس از سقوط حکومت بشار اسد در سوریه و ایجاد یک خلاء قدرت در این کشور که گروه‌های شورشی زمام امور آن را بر عهده گرفته‌اند شاهد تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی به سوریه هستیم. طی این مدت بیش از 250 حمله به تاسیسات نظامی و تحقیقاتی سوریه از سوی ارتش اسرائیل صورت گرفته است. نیروهای صهیونیست همچنین تا منطقه استراتژیک «جبل الشیخ»‌ وارد خاک سوریه شدند تا مواضع خود را نسبت به این کشور محکمتر کنند. اما در برابر همه این تجاوزات گروه‌های شورشی واکنشی نشان نداده‌اند.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بلافاصله بعد از واگذار کردن حکومت توسط بشار اسد از پایان توافق با سوریه در سال 1974 در خصوص جولان خبر داد و دستور پیشروی در خاک سوریه و حملات هوایی علیه کلیه مقرهای نظامی و دفاعی این کشور را صادر کرد. حتی برخی از اخبار حکایت از پیشروی ارتش صهیونیستی در نزدیک 20 کیلومتری دمشق دارد. در ابتدا رژیم صهیونیستی برای ایجاد یک منطقه حائل میان خود و سوریه وارد خاک این کشور شد اما به نظر می رسد این پیشروی‌ها با اهداف مهم نظامی برای از بین بردن زیرساخت‌ها و انجام عملیات‌های مختلف اطلاعاتی و تیر خلاص برای از بین بردن و اطمینان قوای نظامی باقی مانده از زمان حکومت بشار اسد صورت می‌گیرد. اینکه صهیونیست‌ها طی تنها یک روز بعد از سقوط حکومت در دمشق دست به یورش به این کشور زدند به خوبی نشان دهنده اهداف متجاوزانه این رژیم دارد.
از سوی دیگر گروه‌های شورشی که سبقه ترویستی دارند در برابر این حملات نه تنها واکنشی نشان نداده‌اند بلکه به نظر می‌رسد به عنوان جاده صاف کن برای صهیونیست‌ها در این کشور عمل کرده‌اند. در بعد افکارعمومی نیز این گروه‌های شورشی که با قدرت بسیاری علیه حکومت بشار اسد رسانه‌های خود را تجهیز و فعال کردند تاکنون به طور معناداری در برابر این حملات سکوت کرده‌اند. اخیرا منابع محلی به المیادین گزارش دادند که تانک‌های اسرائیلی در کمتر از ۳ کیلومتری شهر قطنا در حومهٔ جنوبی دمشق که تقریباً ۲۰ کیلومتر با دمشق فاصله دارد، مستقر شده‌اند و در حال حاضر روستاها و شهرک‌های عرنه، بقعسم، الریمه، حینه، قلعه جندل، الحسینیه، جیتا الخشب در ریف جنوبی دمشق تحت اشغال اسرائیل درآمده است.
رادیو ارتش اسرائیل نیز مدعی شده نیروهای این رژیم کماکان در 30 کیلومتری دمشق و در منطقه حائل فعالیت می‌کنند.جالب است که سوریه به یک جاده صاف تبدیل شده است. در ابتدا نیروهای ارتش این کشور در برابر شورشی‌ها با کمترین مقاومتی تسلیم شدند و حالا شورشی‌ها از برابر صهیونیست‌ها بدون هیچ مقابله‌ای می‌گذرند. مشخص نیست که در سوریه نیروهای شورشی در چه وضعیتی قرار دارند که صهیونیست‌ها به راحتی به خاک این کشور نفوذ کرده‌اند. البته این موضوع به یک ضرب المثل میدانی تبدیل شده است که تکفیری‌ها هیچگاه حتی یک گلوله نیز به سمت صهیونیست‌ها شلیک نکرده‌اند؛ موضوعی که تحولات اخیر سوریه موید آن است.
همچنین رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از انجام یکی از بزرگترین عملیات‌ها در تاریخ نیروی هوایی این ارتش خبر داده است که طی آن بیش از 250 حمله به زیرساخت‌های نظامی و تحقیقاتی سوریه در این حوزه گزارش شده است. صهیونیست‌ها به طور کاملا مشخصی نشان داده‌اند که برای آنان زیرساخت‌های سوریه و ماهیت این کشور مهم است؛ وگرنه اینکه در دمشق چه کسی بر زمام کار باشد و چه حکومتی حکمرانی کند برای آنان فرقی ندارد.
نتانیاهو قبل از سقوط اسد در پیام ویدئویی خطاب به مردم سوریه عنوان می‌کرد که «مشکل اسرائیل دولت شما و (اسد) هست و دست دوستی به شما دراز میکنیم…» اما بلافاصله بعد از سقوط حکومت، این رژیم حداقل ۱۰۰ نقطه از مراکز عمومی و اجتماعی و خدماتی سوریه بمباران را کرد.
کارشناسان درباره تجاوزات اسرائیل به سوریه مطرح می‌کنند که رژیم صهیونیستی در حال اجرایی کردن طرح آمریکاست و بر اساس طرح ترامپ، اسرائیل می‌خواهند سوریه از جولان دست بکشد.

تصاویر جهت دانلود

تصویر کم حجم
https://mobinonline.ir/?p=59311 کپی